Onze werkwijze


Wanneer iemand komt te overlijden komt er veel op u af, wij helpen u graag!

Nadat de arts het overlijden van uw dierbare heeft vastgesteld kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0511-454009 

Wij zullen dan samen met u een tijdstip afspreken om de uitvaart te bespreken en vast te leggen en eventueel de laatste verzorging bij een thuis overlijden op ons te nemen. Uiteraard kunt u zelf ook een bijdrage leveren aan de laatste verzorging van uw dierbare als u dat wenst.

Telkens weer is het voor ons een uitdaging om een perfect verzorgde, stijl- en respectvolle uitvaart te organiseren en te begeleiden. Persoonlijke zorg en begeleiding staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Een keurige en stijlvolle begrafenis of crematie is bij ons dan ook in vertrouwde handen.

De eventuele wensen van de overledene staan bij ons uiteraard centraal, maar de juiste invulling van de uitvaart, zoals ondermeer de plaats van opbaring, de keuze van de uitvaartkist, het verzorgen van rouwdrukwerk en het verzorgen van bloemen en/of kransen, worden in alle rust met u doorgenomen.

Wij adviseren veel om, indien mogelijk, zelf een bijdrage te leveren aan de uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld, zoals eerder genoemd, de bijdrage zijn aan de laatste verzorging. Maar ook het zelf dragen van de uitvaartkist, een In Memoriam te schrijven en voor te lezen of een dankwoord uit te spreken. Ook kunnen kinderen een tekening of foto meegeven in de uitvaartkist.

Door als familie actief bij de uitvaart betrokken te zijn, zorgt vaak voor een bijdrage aan de verwerking van het verlies.
 

Cookie instellingen