Uitvaartverzekering

Lifetri Uitvaartverzekeringen “goede keus”
 

Bij  “Uitvaartverzorging H.S. Fennema” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de regio “Noordoost Friesland” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in de regio van “Breda”.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft  “Uitvaartverzorging H.S. Fennema” jaarlijks de lokale prijzen door aan Lifetri Uitvaartverzekeringen. Voor mensen wonende in de regio “Noordoost Friesland” worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Lifetri kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen.
 

 

Cookie instellingen